Teki mieli tehdä tämä nyt.

Huivi
vai turbaani - Valinta on itseasiassa aika helppo, sillä en osaa väsätä hienoja turbaaniviritelmiä, en sitten yhtään. Toisaalta en kyllä edes käytä huiveja usein hiuksissa. Mutta siitäkin huolimatta näin.

Korkkarit vai Ballerinat - Molemmilla on omat hyvät ja huonot puolensa. Balleriinoilla kävelee huomattavasti helpommin, mutta toisaalta korkkarit ovat tuplasti näyttävämmät ja naisellisemmat. Ikuinen kiistakysymys minulle.

H&M vai Zara - Zarasta löydän harvoin mitään todella mielenkiintoista. Vaatteet ovat myös vähän liian kalliita siihen nähden, ettei niissä mielestäni ole mitään erikoista. Molempien ketjujen vaatteet nukkaantuvat pesussa ja ovat samassa vaarassa venyä ja kulahtaa muodottomiksi.

Pillifarkut vai leveälahkeiset farkut - Oma suosikkini.

Käärmeennahka vai leopardi - Leopardi on jo ihan mennyt!

blogi vai muotilehti - Blogit ovat parempia: ideat tuoreita ja yleensä myös kunnolla valmiiksi kokeiltuja.

Uimapuku vai bikinit - Juu. Vaikken mikään varsinainen rantaleijona olekaan :))

Täydelliset naiset vai Sinkkuelämää - Sinkkuelämää ehdottomasti! Jo ihan Carrien kenkien takia.

Musta vai valkoinen - Uuusi suosikkivärini. Molemmat tosin hyviä.

Hiukset auki vai kiinni - Itselläni on paksut ja pitkät hiukset niin mikäs siinä kun liehuvat kesätuulessa ympäriinsä ;)

Kulta vai hopea - Olen takinkääntäjä tässä asiassa. Ennen tykkäsin kovasti hopeasta, mutta värjättyäni hiukset ruskeiksi, niin suunta on muuttunut. Tällä hetkellä kulta on siis parempi.

Lakka vai nahka - Sanomattakin selvää

Modette vai Elle - En lue/seuraa kyseisiä lehtiä.

Leggingsit vai paljaat jalat - Leggingsit juu. Itselläni on kamalia leikkausarpia polvissa niin saa hyvin peittoon noilla :)