Olin tässä muutama päivä sitten kirpputorilla ja erittelen nyt hieman tekemiäni löytöjä. En meinannut löytää mitään, mutta kyllä mukaan tarttui kuin tarttuikin loppujen lopuksi muutamia ostoksia.

kuva1ci4.jpg

kuva2sz4.jpg

kuva3ll1.jpg

kuva4nh8.jpg

kuva5io9.jpg

1. Tummansininen iso laukku. Tämä oli ehdottomasti yksi päivän löydöistä ja pidän kovasti. Kuva vääristää hieman, sillä oikeasti laukku ei ole ihan noin sinertävä, sanoisin enemmänkin, että näyttää paremmin mustalta kuin (edes tummalta) siniseltä. Huomatkaa myös kiva kuviointi, joka ei kuitenkaan ole liian raskas. Hinta 1,50e.
2. Toinen mielestäni erittäin onnistunut ostos oli tämä pieni hihnaton laukku. Tällaista siistiä ja monikäyttöistä pikkulaukkua olen etsinyt jo hieman pidempään ja nyt sellainen sitten onnekseni löytyi :) Alempana kuva laukusta auki. Hinta 1e.
3. Tämä pieni "meikkipussi" on ehdottomasti minun mieleeni. Kivan värinen ja tuonne on kiva laittaa sitten vaikka meikit tai lääkkeet kun lähtee reissuun. Hinta 0,35e.
4. Ja viimeisenä, muttei tietenkään vähäisimpänä on tämä mukavan pehmeä ja reilun kokoinen tumman vihreän värinen huivi, jonka ostin syksyä silmällä pitäen. Tälle löytyy ehdottomasti käyttöä ison kokonsa takia, sillä tykkään, että huivi on hieman enemmän kuin pelkkä fritsuliina. Kuva on hieman ehkä epäedullinen huivin kannalta, ehkä laitan vielä auki levitetystä huivista kuvan myöhemmin. Hinta 1,50e.