image1tl9.jpg95063070ma7.jpg

1. Lempivärejäni ovat vihreä ja ruskea.

2. Minulla on hyvä muisti. Useimmiten sanon, etten ole varma jostakin asiasta siksi, etteivät ihmiset tietäisi/tajuaisi miten paljon oikeasti muistan. Eihän sitä ole hyvä kaikkea muistaa!

3. Olen kiinnostunut politiikasta ja kansainvälisistä suhteista (juu, tämä ei ole vitsi). Isona ylioppilaana haluaisin opiskelemaan valtio-oppia ja seuraan innolla lehdistä ja uutisista politiikkaan liittyviä uutisia. Lisäksi tykkään ystävystyä ulkomaalaisten kanssa. Mesetettyä tulee vaikka kenen kanssa ja olen saanut paljon uusia kavereita ympäri maailmaa. On kiva kun pääsee käytännössä puhumaan opiskeltuja kieliä. Vielä jos jostain saisin uuden ruotsalaisen kaverin, niin olisin tosi onnellinen.. :)

4. Kuulun siihen ihmisryhmään, joka ei selviä ilman kalenteria. Se kulkee mukana joka paikassa ja laitan sinne ylös kaikki tärkeät jutut nimipäivistä kokouksiin. Tärkeimmät asiat laitan myös kännykän muistiin, joilloin en unohda niitä. Jos kalenteri joskus katoaisi, niin en tiedä miten selviäisin.

5. Vaikka olenkin ehkä jonkin määritelmän mukaan himoshoppari tai shoppailuaddikti, niin tunnen silti vastuuni myös ympäröivästä elämästä ja luonnosta yleensäkin. Pyrin ostamaan vaatteet ja erityisesti asusteet käyttetyinä (en siis tietenkään mitään alusvaatteita tms.). Kirppikset ovat siis parhaita kavereitani huuto.netin lisäksi :)

6. Eräs suurimmista intohimoistani on laulaminen. Laulan päivittäin ja siitä saa jotenkin ihmeellisellä tavalla aina paremman mielen ja jaksaa taas. Nyt syksyllä olisi tarkoitus aloittaa laulutunnit ja harjoitella vähän suunnitelmallisemmin ja aktiivisemmin. Haluaisin osallistua Idolsiin joskus hamaassa tulevaisuudessa :D

7. Kaikki nämä vastaukseni ovat olleet jossain määrin positiivisia, joten kerronkin loppuun jotain ei-niin-hauskaa. Eli olen hyvin tunteellinen. Minut on helppo saada nauramaan, mutta myös ällistyttävän helppo saada parkumaan sydämmen kyyllyydestä. En ole kuitenkaan pitkävihaista sorttia, joten saatan nauraa jo taas seuraavassa hetkessä.