Tällä hetkellä blogini kärsii pienestä innottomuudesta. Ei ole oikestaan aika jaaritella joka päivä tänne useita postauksia. Kun oma tilanne hieman tästä parantuu (lue: kohta kirjoitukset ja sen jälkeen mahdollisesti ehkäpä), niin postauksiakin alkaa tulemaan enemmän, lupaan :) Sitä kaivattua vapaa-aikaa odotellessa...

popotyj4.jpgvintagerh1.jpg

Käväisin kirpparilla ihan muissa asioissa, eikä ollut ollenkaan tarkoitus ostaa mitään uusia vintage-juttuja, mutta mukaan tarttuivat myös kuitenkin nämä ihanuudet. Kokeilun myös monia muitakin kenkiä ja MGN:n kivaa farkkutakkia, mutta jäivät sitten kuitenkin hyllylle. Kaikkein suurin syy oli useimmissa tapaksissa ylihinnoittelu. Argh.

Mutta jotakin mukavaa voisin kertoa näistä ihanuuksista. Kengät olivat niin söpöt, etten kertakaikkiaan voinut jättää niitä kirpparille. Vaikka kyllä maksoivat huomattavasti enemmän kuin kengät, joita yleensä olen löytänyt. Hintaa kertyi 6e.

Jaaah sitten. Uusi laukkurakkaus. Pieni musta vintagelaukku, jonka saa halutessaan muutettua clutchiksi. Tästä maksoin 0,50e.


lovingky4.jpg

Olen jo pidemmän aikaa etsinyt tietyn kuvioista mekkoa ja nyt kirpparilla tuli vastaan samasta kuosista tehty musta laukku. Awww ;) Käytän varmaankin juppakassina tai vastaavana.