Tänään vietin päivän kaupungilla ja kävin yhdellä kirpparillakin. Mukaan tarttui kaksi mustaa laukkua ja olisin varmaan ostanut joitakin kenkäparejakin, mutta oli paksut sukat jalassa niin en jaksanut alkaa arvailemaan, että sopivatko kengät myös oikeasti jalkaan.

Olen keksinyt syyn siihen, miksi postailu on jäänyt taka-allalle. En keksi mitään aiheita! Tuntuu, että ihan mitä tahansa meinaat kirjoittaa, niin joku bloggaaja on jo kolunnut ja ruotinut aiheen valmiiksi päivää ennen omassa blogissaan. Ahh. Keksippä sitten omaperäistä ja kiinnostavaa kirjoitettavaa. No, ehkä tämä tästä ja keksin taas jotain mukavaakin luettavaa (täytyy nimittäin myöntää, että tuo edellinen itku angsti-postaus oli oikea vikatikki).

Ostin myös henkareita ja tarkoitus laittaa vaatekaappi uuteen uskoon. Oon myös karsinut kenkiä (KYLLÄ! :O) ja vaatteita kirppikselle. Katsoo nyt, milloin jaksan käydä viemässä ne myyntiin.

Mikäli joku keksii jonkun kivan aiheen josta olisi kiva lukea juttu, niin laittakaa kommentia. Tietysti saa muutenkin kommentoida! (ja jos joku osaisi kertoa enemmänkin Tuntemattomasta sotilaasta feministisestä näkökulmasta, niin siitäkin olisi ihan mukava avautua tonne kommenttilootaan....)