kuva1yg2.jpg

kuva2cx1.jpg

kuva3lt8.jpg

Kävin tänään siskoni kanssa elokuvissa kaupungissa katsomassa uusimman Harry Potterin. Samalla hemmottelin vähän siskoani viemällä hänet syömään ja ostamaan vaatteita. Kuvista myös huomaa, että hemmottelin myös vähän itseäni, eli tosiaan kävin ostamassa ne puhumani kengät dinskosta. Jep, malli tuntui jalassa niin hyvältä, että päätin ottaa sitten kaksi eri väriä: vaaleansinisen ja mintun. Lisäksi mukaan lähti vielä näiden lisäksi valkoiset peruskorkkarit, sillä kaupassa oli "ota kolme, maksa kaksi" -tarjous. (1).

Kakkoskuvassa taas hennesiltä ostettu, kauan kuolattu simpukkavyö. Ilokseni vyötäröni on sittenkin sen verran pieni, ettei tarvinnut ottaa L-kokoa. Joten vyön ostaminen oli vieläkin mielyttävämpää!

Viimeisenä paita, jonka kahmaisin mukaan hetken mielijohteesta. Tästä väristä olen pitänyt jo kauan ja ostinkin jo vuosi(?) sitten tämän värisen puhvihihallisen paidan, mutta jostain syystä se ei ole miellyttänyt. Tämän ostoksen jälkeen voin lahjottaa vanhan paidan pikkusiskolle :)

Töitä on vielä jäljellä 6 päivää, jonka jälkeen loma alkaa! Tarkotuksena vierailla vielä kesän aikana festareilla, käydä mökillä ja pitää grillijuhlat kotona.